Toukokuun Deko on ilmestynyt – tutustu ihaniin koteihin ja löydä ketjumyymälöiden kivoimmat huonekalut

Toukokuun Dekossa suuntaamme katseet jo kesään. Kerromme muun muassa, kuinka sisustussuunnittelija luo hyvän suunnittelun avulla huolettoman mökkielämän ja kuinka mummolasta tuttu tekstiili päivittyy osaksi modernin kodin sisustusta.

Dekon sisustustoimittaja Jenni Juurinen loi toukokuun numeroon 5/17 untuvan keveitä ja pehmeitä makuuhuoneita, jotka saavat haukottelemaan hyvällä tavalla. Katso, mitä materiaaleja ja sävyjä makuuhuoneen sisustuksessa nyt suositaan.

Jenni Juurisen ajan henki toukokuun Dekossa

Sisustussuunnittelija Helena Karihtalan vapaa-ajankoti on kaukana mummonmökistä. Lue jutusta, kuinka elämisestä on saatu mahdollisimman vaivatonta, kun kaikki sisustuksesta puutarhan kasveihin on suunniteltu tukemaan huoletonta arkea.

Helena Karihtalan vapaa-ajankoti toukokuun Dekossa

Ryijystä tuli pitkään mieleen mummola. Annoimme tomuttamisen tarpeessa olleelle käsitykselle kyytiä. Dekon tuottaja ja toimittaja kokeilivat, mihin ryijy istuisi heidän kodissaan. Lue heränneet ajatukset ja nappaa vinkit ryijyn sijoittamiseen.

Ilmiö: Ryijy seinälle

Tutkimme ketjuliikkeiden huonekaluvalikoiman ja poimimme tarjonnasta 76 moneen kotiin ja tyyliin sopivaa peruskalustetta. Tutustu näihin vaihtoehtoisin, kun kaipaat kotiisi helposti muunneltavia kalusteita.

Deko valitsi ketjumyymälöiden 76 kivointa huonekalua

Tilaa Deko kotiisi tästä.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti