Dekon sisustustoimittaja Jenni Juurinen näyttää, kuinka muoti ja sisustus kulkevat trendeissä käsi kädessä. Jos olet viehättänyt muodissa naisellisuudesta, saatat huomata silmäileväsi siroja muotoja myös sisustustavaroissa.

Kysyimme tunnetuilta trendineniltä, mitä he odottavat uudelta vuodelta. Ikean muotoilutiimiin kuuluva Iina Vuorivirta uskoo, että virtuaalilasit luovat uusia mahdollisuuksia matkusteluun ja kulttuurielämyksiin. Tiesitkö, että Ikea käyttää tekniikkaa jo asiakkaiden kanssa keittiöitä suunnitellessa?

Näyttelijä Armi Toivanen avasi oven Helsingin Kalliossa sijaitsevaan kotiinsa. Lue jutusta, mitä taide merkitsee Armille sisustuksessa.

Useita kuoseja Marimekolle suunnitellut kuvittaja Sanna Annukka kertoo sisustusfilosofiastaan. Koti Lontoon lähellä Brightonissa on sekoitus suomalaisuutta, perinteikästä brittityyliä ja eksoottisia löytöjä maailmalta. Joukkoon mahtuu myös kylpyhuoneessa oleva pingviini. Katso myös Dekon Instagramista video, jonka kuvasimme Sanna Annukan haastattelupäivänä:

Tilaa Deko kotiisi.