Laura Seppänen interior designer home

 

laura seppänen interior design

 

laura seppänen interior designer home

 

laura seppänen interior design

 

laura seppänen interior design

 

Laura Seppänen is a Helsinki-based interior designer and decoration editor. She has been working at Deko from the beginning of 2012, running all web activities associated with Scandinavian Deko. This is the first sneak peek of her own home, located right in the center of Helsinki.

This white and spacious apartment has a high ceiling and huge windows. Scandinavian clean style with a hint of Asian vibes and colorful details. Every object is carefully chosen, most of the items are brought from trips abroad. The whole story is going to be published in September’s issue, which is the 10th year anniversary issue of Deko. Until then, you can keep up with Laura on her facebook page.  

Laura Seppänen on Helsingissä työskentelevä sisusussuunnittelija – ja toimittaja. Hän on toiminut Dekon riveissä vuodesta 2012 alkaen toimittaen  Scandinavian Deko- sivustoa. Tämä on ensimmäinen kurkistus Lauran omaan kotiin, joka sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa. 

Asunnon valkoiset pinnat yhdistettynä suuriin ikkunoihin tekevät kaksiosta avaran ja tilavan. Skandinaavisessa sisustustyylissä on ripaus etnisyyttä. Sisustusta hallitsee neutraali väripaletti, mutta seassa on myös värikkäitä yksityiskohtia. Esineet ja tavarat on valittu ajan kanssa ja monet niistä ovat matkamuistoja ulkomailta. Lue koko kotijuttu Dekon syyskuun numerosta (ilmestyy 9.9), joka on muuten Dekon 10-vuotis juhlanumero! Siihen asti Lauran kuulumisia voi seurata hänen facebook-sivullaan.

 

/ Photos Pauliina Salonen