Blogihaasteen säännöt

Kilpailun järjestää Otavamedia.

Kilpailu on voimassa Suomessa 15.6.2017 asti. Kilpailuun tulee ilmoittautua 3.5.2017 mennessä dekolehti.fi:n sivuilla.

Palkinnot

Raadin valitsema blogihaasteen voittaja saa 1 000 euron lahjakortti Kaluste Marsalkkaan. Eniten ääniä saaneen moodboardin tekijä voittaa 200 euron lahjakortin Suomalaiseen Kirjakauppaan. Arvomme kaikkien blogihaasteeseen osallistujien kesken 5 kpl Dekon vuosikertoja. Kaikille kilpailuun osallistuneille on myös luvassa ihanaa Maraboun Premium-suklaata. Voittajan valitsee Dekon, Maraboun ja Suomen Asuntomessujen edustajista muodostuva raati. Raadin valitsema voittajaehdotus ja sen suunnitellut bloggaaja pääsee Mikkelin Asuntomessuille sisustamaan lukunurkkauksen, joka esitellään myös Dekossa. Lukunurkkaus sisustetaan Kaluste Marsalkan tuotteilla.

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Yli sadan euron palkinnot ilmoitetaan verottajalle ja niiden voittajilta tullaan kysymään pöytäkirjaa varten hetu.

Kilpailuun osallistuminen

Kerro yhteystietosi, blogisi nimi ja osoite 3.5.2016 mennessä kilpailusivun lomakkeella. Lähetä kuva moodboardista ja kerro suunnitelmastasi lyhyesti.
Keräämme osallistumisia 3.5.2017 asti, lukijaäänestys alkaa 10.5.2017 ja kestää 1.6.2017 asti.

Eniten yleisöääniä saaneen moodboardin tekijä saa 200 euron lahjakortin Suomalaiseen Kirjakauppaan.

Osallistumiskelpoisuus

Osallistujalla on oltava oma blogi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Kilpailuun lähetetty kuva ja idea tulee olla bloggaajan tekemä ja kuvaama.

Kilpailun järjestäjien työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Palkintojen saajien on oltava yli 18-vuotiaita.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Ohjeiden vastaiset osallistumiset

Kilpailuohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

Nimien ja yhteystietojen käyttö

Voittajien nimet ja kotipaikkakunta julkaistaan internet-osoitteessa dekolehti.fi. Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään edellä mainitun lisäksi vain palkinnon toimittamiseen. Blogin nimi ja kilpailun voittaja julkaistaan lehdessä.

Osallistujien lähettämiä kuvia voidaan käyttää Dekon nettisivuilla sekä Facebook-sivuilla, Pinterest, Twitter, Instagram-sivuilla ja dekolehti.fi:ssä kilpailuun liittyvissä julkaisuissa. Tällöin lähde mainitaan aina. Bloggaajien kuvia ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Vastaamalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti