Huhtikuun Deko on ilmestynyt – poimi parhaat taidevinkit ja 37 ideaa parvekkeelle ja patiolle

Huhtikuun Deko on tulvillaan kevättä ja taidetta. Annamme parhaat vinkit taiteen hankkimiseen ja sijoitteluun sekä esittelemme ideat kesäkeitaan luomiseen. Ihastele myös, kuinka boheemeissa kodeissa räiskyvät värit!

Dekon sisustustoimittaja Jenni Juurinen näyttää, miten taidetta voi sijoittaa kotona monin eri tavoin. Tästä jutusta löydät sivukaupalla helppoja vinkkejä ja ideoita taiteen sommitteluun, halusit seinällesi sitten ison katseenvangitsijan tai kollaasin.

Jenni Juurinen esittelee taidetta Deko-lehden ajan henki -osiossa.

Kuvittelitko, että taide maksaa aina maltaita eikä kotonasi ole sopivaa paikkaa taiteelle? Pyysimme neljää taidealan asiantuntijaa lyttäämään harhaluulot taiteen ostamisesta. Lisäksi kokosimme pikavinkit taidehankintojaan aloitteleville.

Dekossa asiantuntijat antavat neuvot taiteen ostamiseen.

Miltä näyttää taiteilijan kotona? Vierailimme kolmessa kodissa. Katja Tukiainen, Tero Annanolli ja Mika Natri paljastavat, kuinka he asettelevat taiteen esille. Taiteilijat kertovat myös keitä taiteilijoita he juuri nyt seuraavat.

Katja Tukianen ja muut taiteilijat näyttävät millaista taidetta heidän seinillään on.

Nyt on aika laittaa parveke, terassi ja patio kuntoon! Esittelemme uutuudet, joiden avulla luot ulkotilastasi ihanan keitaan ja viihdyt ulkona kuin toisessa olohuoneessasi. Haaveilet sitten aamukahvien nauttimisesta tai ilta-auringon ihastelusta ulkosalla, nämä ideat kannattaa laittaa korvan taakse.

Dekossa vinkit ja ohjeet pihalle, patiolle ja terassille

Tilaa Deko kotiisi tästä.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti