Sisustustoimittaja Jenni Juurisen sisustusjuttu vie Miami Vice -henkisiin tunnelmiin. Hellekesään sopivat turkoosit veden sävyt ja kuuma keltainen. Anna värien vetää puoleensa ja inspiroidu!

Jenni Juurisen Miami Vice -henkinen sisustusjuttu

Kuva: Pekka Holmström/Otavamedia

Vierailemme tekstiilisuunnittelija Johanna Gullichsenin vapaa-ajankodilla, joka saa huokailemaan ihastuksesta. Johannan intuitiolla ja vanhoilla astioilla ja huonekaluilla sisustama punamullattu mökki on kuin suoraan jokaisen mökistä haaveilevan unelmista.

Johanna Cullichsenin vapaa-ajanviettopaikka

Kuva: Riitta Sourander/Otavamedia

Sanat loft, betoni, teräs ja lasi kuvailevat Dekon Asuntomessukohde MinunVALOn sisustusta. Katso lehdestä, miten moderni loft-talo taipui sisustussuunnittelija Anita Koposen käsissä selkeäksi lapsiperheen kodiksi.

Näkymä Asuntomessujen Dekon nimikkokohteen minunVALOn olohuoneeseen

Kuva: Suvi Laine

Kokosimme lehteen tulevien Asuntomessujen parhaat palat ja ideat kodin kaikkiin huoneisiin ja tiloihin. Nämä vinkit kannattaa napata talteen!

Parhaat palat ja ideat asuntomessuilta

Kuva: Tommi Tuomi/Otavamedia

Dekosta löydät myös Asuntomessujen virallisen messuluettelon, joka esittelee Mikkelin messujen kaikki kohteet, pihat ja oheispalvelut sekä tapahtumat. Pakollista luettavaa jokaiselle messuista kiinnostuneelle.

virallinen-messuluettelo

Nämä ja paljon muuta Dekon heinäkuun numerossa. Hae omasi kaupasta tai tilaa Deko kotiisi.