Habitare houkuttelee sisustamaan

Huomenna 7.9. starttaava Habitare-tapahtumakokonaisuus kerää Helsingin Messukeskuksen katon alle monta mielenkiintoista tapahtumaa muotoilun, sisustamisen ja kodin ympäriltä.

AHEAD-hallista löytyy 200 yritystä esitellen uusinta suomalaista ja kansainvälistä muotoilua. Hallissa ovat esillä myös erikoisnäyttelyt. Signals luotaa sisustuksen trendejä, The Block esittelee nuoria tulevaisuuden nimiä, Far Ahead pureutuu automaatioon ja robotiikkaan, EcoDesign esittelee ekologista muotoilua ja Trash Materials muovin kierrätysmahdollisuuksia. Lisäksi hallista löytyvät Kaj Franck -muotoilupalkintonäyttely sekä lasten alue Habi Kids työpajoineen ja peuhualueineen.

habiKids_perheDo

FOLK-halli on kaikkien remontoijien ja sisustajien mekka kodin kokoon, tyyliin tai ikään katsomatta. Folk-hallista löytyvät huonekalut, pintamateriaalit, takat ja tulisijat, keittiöt ja kylpyhuoneet. Huonekaluvalmistajien sisustuspalvelupisteet ja Valoklinikka palvelevat ilmaiseksi kinkkisissä sisustuspulmissa kaikkia messukävijöitä.

38475

DECOR-halli on sisustus-shoppaajan unelma, sillä se pitää sisällään sisustus- ja lifestyletuotteita myyvien liikkeiden osastoja. Kukkarot siis mukaan!

alice rawsthorn

Messujen supervierailijoina tänä vuonna ovat New York Timesin designkriitikko Alice Rawsthorn (yllä) ja Skandiumin perustaja Magnus Englund. Heidän lisäkseen päivien ohjelma tarjoaa paljon muuta kiinnostavaa tietoa muun muassa oman kodin järjestämisestä, lasten tilojen sisustamisesta ja viimeisimmistä muotoilutrendeistä. Habitaren päälavan juontajina vuorottelevat sisustus- ja designmaailmasta tutut Hanna Sumari ja Sami Sykkö. Katso tarkka päiväkohtainen ohjelma tästä.

38383

Samaan aikaan Habitaren kanssa järjestetään myös ArtHelsinki-nykytaidetapahtuma sekä Antiikki-tapahtuma, josta voi tehdä menneen maailman löytöjä täydentämään modernia sisustusta. Antiikki-tapahtuman uusi Nostalgia-alue esittelee retroa ja vintagea niin koruina, vaatteina, astioina ja huonekaluina kuin autoinakin. Upea Muotojen mestari – Hiort af Ornäs -näyttely esittelee 50-luvun huonekaluja.

Dekon löydät messuilta omalta, Susanna Vennon suunnittelemalta osastolta 6h110!

Lue lisää messuista: Habitare.

 

 

Avainsanat habitare

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti