Arjen luksusta kylpyhuoneeseen

Mainos

Sisustuksessa kylpyhuoneet ovat muuttuneet yhä enemmän samanvertaiseksi kohteiksi kodin muiden tilojen kanssa. Myös saniteettimoduuleissa tekniikka mahdollistaa monia ratkaisuja, jotka tuovat ajattomuutta ja luksusta arkeen.

Geberit Monolith -WC-moduulit antavat uusia mahdollisuuksia luoda kylpyhuoneeseen arjen luksusta ja vaihtuvaa tunnelmaa. Geberit Monolith Plus -WC-moduulissa on lisäksi integroitu hajunpoisto, poikkeuksellisen kätevä huuhtelutoiminto sekä tunnelmaa luo taustaa valaiseva ComfortLight-valo. Kaikkia toimintoja voi halutessaan ohjata älykkäällä sensoritekniikalla tai käyttää manuaalisesti.

Kylpyhuoneeseen arjen luksusta ja vaihtuvaa tunnelmaa

Yksilöllisiä vaihtoehtoja

Geberit Monolith -saniteettimoduulin etulasi on valmistettu laadukkaasta turvalasista, ja sitä on saatavilla perinteisenä valkoisena, tyylikkäänä mustana sekä trendikkäissä hiekan ja umbran väreissä.

Huomattavin ominaisuus on tunnelmaa luova ComfortLight-valo Geberit Monolith Plus -wc-moduulissa. Moduulin miellyttävässä taustavalossa on seitsemän värivaihtoehtoa, joilla voit luoda erilaista tunnelmaa kylpyhuoneeseen mielialan tai vaikka sisustustekstiilien mukaan. ComfortLight-valo toimii myös kätevänä yövalona.

Muotoilupalkittuja Geberit Monolith -wc-moduuleita on saatavana kahden korkuisena sekä seinä-wc- että lattiaistuimille, jolloin käyttökohteita on tarjolla lähes rajattomasti.

Geberit Monolith -moduulit ovat hyvä valinta sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Niihin sopivia wc-istuimia on laaja valikoima. Valitse vaikkapa IDO Glow -seinä-wc-, joka on helposti puhdistettava, täysin huuhtelukaulukseton Rimfree-malli tai lattialla seisova tyylipuhdas Pozzi Ginori Fast -wc-istuin. Ja arjen luksusta lisää myös malleihin saatavilla oleva Slow Close -istuinkansi, joka laskeutuu pehmeästi estäen kannen kolinan sen sulkeutuessa.

Eri toiminnot luovat kohokohtia

Yksilöllisiä vaihtoehtoja kylpyhuoneisiinGeberit Monolith -tuotteiden ajaton ja minimalistinen muotoilu tarjoaa monia mahdollisuuksia kylpyhuonetta suunnitellessa. Yksityiskohdat ja toiminnallisuus ovat mietittyjä ja tuovat luksusta arkeen. Ympäristöystävällinen kaksoishuutelutekniikka mahdollistaa säädettävät huuhtelumäärät ja huuhtelusäiliö on eristetty kondenssia vastaan. Integroitu hajunpoisto ja hiljainen tuuletin pitävät ilman raikkaana. Soft-touch-painikkeista sensoritoiminnot on helppo laittaa päälle ja pois.

Laadukkaat materiaalit ja tekniset toiminnot luovat yhdessä tyylikästä käyttömukavuutta ja tunnelmaa, joilla kylpyhuoneeseen saa enemmän kohokohtia ja sitä arjen luksusta.

Tutustu Geberit Monolith -tuotteiden tuomaan arjen luksukseen. Lue lisää tyylikkäistä Geberit Monolith -tuotteista täältä!

Kilpailu on päättynyt!

Osallistu kilpailuun jättämällä yhteystietosi ja voita 102 euron arvoinen palkinto! Palkintopaketti sisältää kolmen tunnin siivouksen. Palkintoja arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken yhteensä kaksi kappaletta. Kilpailu päättyy 3.12.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Keskustelu

Pääset kommentoimaan juttua kun olet kirjautunut.

Rekisteröidy

Vastaa

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti