Meidän naapurustoon tuohon Iso-Roballe aukesi tovi sitten uusi Fida. Isossa ja avarassa myymälässä on huomattavan kiva valikoima kalusteita ja astioita, joukossa oikein käyttistä designiakin. Toissa lauantaina piipahdettiin siellä tyttöporukalla. Olin katsellut jo aiemmin siellä yhtä komeaa kaappia ja ajatellut, että olisipa hyvä jollekin.

Sama kaappi jökötti edelleen myymälän nurkassa ja näytin sen tytöille. – Mikä prinsessakaappi, lapset kiljahtivat yhdestä suusta. Aluksi naureskelimme sen kotkan jaloille, koristeoville ja takaseinälle, josta varmasti aukeaa ovi muuhun maailmaan.

En tiedä mitä siinä sitten kävi, mutta nyt tuo kaappi on meillä. Pienen ikänsä kulmikkaiden ja modernien mööpelien lomassa taapertaneille halusin tarjota runsaan ja rönsyävän ilon. Sen ikioman aarrekaapin, joka on kuin prinsessasatujen saleista konsanaan.

Vitriinikaappi // Fida Roba (ja kotiinkuljetus VAIN 25 e)