img_8570

img_8581

En ole vielä kertonut teille, että nyt on vihdoin löytynyt lempipyyhkeet taloon. Täällä on vuosien aikana kokeiltu monenmoista, jotkut froteet nyppyyntyy, toisista lähtee lenkkejä, kolmannet ei ime ja neljännet kuivuu liian hitaasti.

Tällaisena juurevuutta ja luonnonmateriaaleja ylistävälle vastaus löytyi Latviasta. Tietenkin, kun Baltiahan on tunnettu pellavaosaamisestaan. Orgamintin sivuille mentäessä, ulkoasu ja koko valikoima saattaa tuntua meidän niukempaan skandityyliin hitusen vieraalta, mutta rohkeasti peremmälle.

Vohvelisidoksiset pellavapyyhkeet ovat jo heti alkuunsa mukavan pehmeät sidoksen ansiosta, pesujen ja käytön jälkeen aina vaan paranee. Purea ja basicia jokaista lankaa myöten.

Linen waffle towells // Orgamint

Kotimainen Gauhar-saippua // Formverk

Big nails // Granit

ja pellavien tilaaminen onnistuu ihan vain perinteisesti sähköpostilla tai kontaktilootan kautta.

Support your neighbours!