valmis_korppi2

valmis_hirvi

valmis_karhu

valmis_karhu2

valmis_karhu3

Hei jälleen ja anteeksi blogihiljaisuus, mutta täällä on tehty töitä – yksin ja yhdessä assarini Pinjan kanssa. Nyt on ollut niin mukavasti hommia, että oikea kätenikin pääsi tekemään loistavat stailaustyöt miltei omineen, vain pienen ohjaukseni alla. Napakymppisuoritus sanoisin!

Teemu Järveltä ilmestyi tänään kolme uutta paperijulistetta: Korppi, Karhu ja Hirvi. Ja ihan pian yksi superkiva uutuus, jonka tarkkasilmäinen voi bongata kuvista. Siitä lisää piakkoin.

Ja jotta joku onnekas pääsisi jälleen ilakoimaan muustakin kuin kauniista kuvista, arvon yhden uutuusjulisteen. Kerro kommenttikentään uutuuslempparisi ja voit voittaa sen viikon päästä. Arvonta suoritetaan 7.pv. Äläkä kummastele, jos kommenttisi ei heti ilmaannu. Joillakin sähköposti jää minulle tsekkauslistalle eli ilmestyy vasta hyväksymiseni jälkeen. Kaikki ovat kuitenkin mukana, ennemmin tai myöhemmin.

PS. Niin Teemun kuin monen muun paikallisen pienyrittäjän tuotteita pääsee ostamaan lauantaina Vallilaan (Pälkäneentie 5, klo 11-16:00). Field day + friends järjestävät Design Garage HKI myyntitapahtuman, josta löydät designyritysten mallikappaleita, b-laatua sekä aikaisempien sesonkien tuotteita. Ja luonnollisesti oikein kelpo hintaan. Minäkin siivoan varastoni, kuvauskappaleet ja mallistosta poistuneet Varpusen säkit -50% eli S 15 e, M 25 e ja L 30 e. Mieluiten cash!

Posters // Teemu Järvi

Poster holders // Ferm living and Papershop

Bird leg candle holder // Proloque

Piippu-pot // Lokal HKI

Camera-strap // Field day

Black tea ceramics // Takashi Endo