juliste3


juliste

Artek ilahdutti minua eilen heidän 80-juhlavuotisjulisteellaan. Kiitos hirmusti ja onnea sankarille! Se löysi heti paikkansa tuolta makuuhuoneen kollaasista, Playtypen marmori sai mennä hetkeksi rullalle. Vinkkinä muillekin julistetta diggaileville, että lauantaina kannattaa piipahtaa Espan myymälässä. Julisteen on suunnitellut Tsto. Good work!

Riikka on myös tehnyt jo uudet kalenterit ensi vuodelle. Passasi hyvin tuohon seuraan ja nyt oikein kätsyn kokoinen. Kyl on taas graafista settiä, oikein hyvä. Ja huomasitteko muuten, että maalasin tuon vanhan tvtason vihreällä. Sillä mun lempparilla. Liittyi yhteen kuvauskeen, josta siitäkin lähempänä lisää, mutta tulipa kiva ja sai tai uudet vuodet meillä.

Calender // RK design

Artek 80 -poster // design Tsto // Artek

 

JK. Nyt voi olla niin, että postimies oli meillä myöhässä ja viestissä mainittu la oli viime viikolle – ei huomiselle. Eli jos joku nyt minun innoittamana sinne menee eikä  julisteet ei onnaa, niin minä jututan sitten Punavuoren postimiestä. Ja koitan saada teille jotenkin posterin. Näin on. Kiitos ja anteeksi.