komero

ainekset

komero1

komero2

k0mero4

Olitteko jo kuulleet Komerosta? Minä törmäsin tähän arkea helpottavaa ruokakonseptiin jonkin aikaa sitten Kampin torilla, kun heillä oli koju siellä. Ostettiin pussi, tehtiin ruoat ja luonnollisesti siitä sitten ne instagrammaukset. Ja sillä erää kannatti. En tiennyt että heillä oli instakisa käynnissä ja sattumalta vein voiton omalla kuvakavalkaadilla. No sitten tuli lisää ruokaa meille, kiitos paljon Komeron.

Mutta niille, jotka tästä ei ole vielä kuulleet, niin Komero siis tarjoaa helpon ja edullisen tavan tehdä laadukasta ruokaa ilman turhia säätöjä. Komeron ruokakassissa on resepti ja tarvittavat ainekset kahden henkilön ateriaan. Hinnat vaihtelevat 4,99 – 24,99 e. Minä tein tuossa tuon kolmen ruokalajin setin, jossa siis kylmä avokadokeitto, naudan sisäfileepihvi, rapeat kasvikset ja punaviinikastike sekä jälkkärinä valkosuklaapannacotta. Älkääkä arvostelko tuotoksiani – siis minähän en ole todellakaan mikään ruoan laittaja, saatikka pihvien paistaja. Ja siksi just tämä on täydellinen setti minulle –  oli kuulkaas pro olo keittiössä ja maut täyden kympin.

Komeron ruokakasseja myy Alepat Kampin keskuksessa ja Mansku 102 sekä Kauppakassi-palvelusta.