Advertisement

Sain Iittalalta reilun lähetyksen, laatikkotolkulla Tanssia. Ja sen pariksi mielestäni parhaiten sopivia Iittalan osia. Tällaisena minimalistina puu, korkki, valkoinen ja harmaa lasi tekevät kyllä oikein miellyttävän yhdistelmän runsaalle kuviomaailmalle.
Kävin viime viikolla Köpiksessä ja lentokentältä matkaan tarttui style ruokalehti. Sitä tuossa selatessa hoksasin, että Tanssihan on just mitä parhain astiasto yhdistettäväksi juhlaviin riistaruokiin. Minulle ainakin tuon kuviomaailman mielikuva on hyvin komeaa, vahvaa – vähän sellaista herrastelumeininkiä.
No meillä ei juurkaan peuraa pöydässä ole, tässä arjessa Tanssi pääsee nyt aamiaispöytään. Kulhot ovat tyttöjen mieleen, olen varmasti sitä aikaisemminkin täällä selittänyt. Meillä lapset eivät tarvitse erikseen mitään lastenastioita – runsaasti ja kauniisti kuvioidut, arvonsa pitävät posliinit ajavat saman asian eikä jää melamiinit laatikoihin pyörimään.

Tätä Tanssia riittää nyt muidenkin iloksi. Katso tästä linkistä mikä Tanssin osasista on suosikkisi, kerro se kommenttikenttään, laita mukaan e-mail osoite ja arvon viikon päästä (3.2.) kaikkien vastanneiden kesken 250 e:n arvosta Tanssi-tuotteita. Älkääkä unohtako Tanssi-tekstiilejä, nekin kuuluvat valikoimaan.

Tanssi-astiat // Iittala*
Valkoiset Teema-lautaset, suuri tarjoiluvati ja kaadin // Iittala*
Isot Kartio-lasit harmaana // Iittala*
Puinen leikkuulauta // Snug.
Puiset munakupit tuliaisena Kööpenhaminasta

*Varpunen + Iittala blogiyhteistyö