Muistatte varmasti Mainion, jonka ensimmäisestä mallistosta hihkuin aikanaan. Nyt hihkutaan uudelleen, pääasiassa sitä, että Mainio on laajentanut myös sisustuksen saralle. Mainioita collegevaatteita selkeillä kuoseilla ja nyt niitä myös collegetyynyliinoina, vauvanpeitteinä ja vuodevaatteina. Ja voi miten hyvää teki myös uudet tummemmat värit. Noissa yhdistyy minun tämän hetken ehdoton lempiväripari – kylmä havunvihreä ja terracotta. Vaaleiden ystäville on vaihtoehtoina raikas sinivalkoinen, kuten yhdessä kuvassa näkyy. Nuo kaksi tyynyliinaa arvonkin teidän lukijoiden kesken – kerro kommenttikenttään sinun tämän syksyn lempiväripari, niin minä tyttö arvon viikon päästä (12.9.) voittajan.

Mainion löydät nyt tulevina viikonloppuina Design weekin häpeningeistä. Huomenna ja sunnuntaina Design Marketissa Kaapelilla ja seuraavana viikonloppuna Teurastamolla Little Marketissa. Molemmissa pääsee tekemään edullisia shoppailuja ja hiplaamaan ensimmäisiä kappaleita syksyn uutuuksista. Sisustustuotteita on enemmänkin myyntiin saakka Design Marketissa.

Hyvä Mainio!

Pilkkutunika ja tyynyliinat // Mainio clothing*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.