Otsikko kuulostaa aika pahalta, joten avataan hieman teemaa. Monen mökkisisustus koostuu vanhoista, arkikodista poistetuista kalusteista. Hyvä ja kaunis ajatus kierrätysmielessä, jos vanhat nahkasohvat osataan jättää pois muuttokuormasta. Meidän alkukesänä aloittama Kesähuone II -projekti pääsee pikkuhiljaa sisustamiseen ja otsikon mukaisella teemalla. Mökin mukana tuli varastollinen vanhaa kalustetta, joista osa päätyi saunan uuniin, mutta taidolla tehdyt puiset ovat odottaneet sopivaa paikkaa. Nyt päätimme kalustaa tämä huoneen vanhoilla aarteilla ja 0 e budjetilla, kunnostus-materiaaleja ja Ikean hyllynkannattimia lukuunottamatta. Jokainen huoneen mööpeli on joko mökin varastosta tai kirpputorilta, naulakko ja tuoli muuttivat kaupunkikodista. Rautakaupan puutavaraa ei lasketa. Myös vintin kätköissä lojunut papan sarjakuvakokoelma pääsi vihdoin esille, tuo hyllyllinen olisi salettiin muutaman varhaisteinin paratiisi. Tässäpä keskeneräistä paloja, kuvaillaan sitten kokonaan, kun kaikki valmista!