Huh hellettä. Täällä on paiskittu töitä sen nyt mitä kykenee, kun mittarissa 34 c. Uusin vierashuone on saanut eristeet ja lautalattian, käytiin välillä vähän reissussa, ja tänään taas napsuteltiin haltexit ja kattopaneelit. Tovi sitten tilatut tapetitkin oli jo naapuriSiwassa. Piti heti vähän testailla ja oikein nättiä näyttäisi olevan. Lottas Trädin tapettikuviot on tehty oikeista kasvivalokuvista. Piharatamo, kissankello ja karpalo voivat olla aivan hyvin samassa varressa, kun ne oikein nättiin järjestykseen asettelee! Voi ihanuutta.

Piipahdettiin muuten Nuutajärven lasitehtaalla tuossa päivänä jonain. Yhdessä pihapiirin rakennuksista oli hienot sahalaitaset ikkunakoristeet. Sillä inspiksellä sai leikkimökkikin tuommottiset dinosauruksen selkäkuviot kuistille.

Lottas Trädin Sugarblum tree -tapetti // Photowall*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.