Oletteko ennen rakentanut itse huonetta? Minä en, mutta kohta olen. Meillä on mökillä pihassa vanha lautanavetta. Sen sisällä jo yksi kesähuone, metsästä siirretty hirsisauna, varasto ja entinen puuliiteri. Päätettiin ryhtyä papan kanssa hommiin ja tehdä liiteristä uusi huone. Ostettiin naapurilta kakkosnelosta. Ja toinen rakennusmestarinaapuri pyydettiin pistäytymään, että mitäs tässä nyt tulisi tehdä. Varmistettiin vinkit vielä lähiRautiasta, siellä on nimittäin sellainen reiska, että kun hän jää paikasta eläkkeelle, vie hän mukanaan aikamoisen osaamisen. Ihan vaan verrattuna siihen, kun yleensä käy tuolla pääkaupunkiseudun rautakaupassa, niin liian usein osaamisen suhteen myyjät voisivat olla yhtä lailla töissä urheiluliikkeessä. No joo, mutta siis näillä puolen tunnin pikakursseilla hommiin. Ja katsokaa hitsikka, meillä on jo nyt tuolla kaksi seinäelementtiä tehtynä, katon ja lattian koolaukset, ymmärrys tuulensulkulevyyn, ekovillaan ja ilmansulkupaperiin. Mahtavaa hommaa! Tälle kuulkaas jää pikkusisustelut varjoon.