Pienimmäinen punkee ulos vaunuista, vaikka äiti haluaisi niin vielä työnnellä noilla nostalgisilla kärryillä. Luopumisen tuskaa helpottavat uudet retrot, nämäkin Briot taisivat matkata edeltäjiensä mukaisesti Turusta ja hintaa oli 30 e. Hieman uudempaa tuotantoa kuin esikoisen rattaat, mutta tunnelma sama.
Teetätin viime viikolla rattaisiin uuden päällisen. Ompelija löytyi ihan kulmilta, Hannah tuossa Lönnrotinkadulla. Rattaiden vanha kangas oli hitusen tikattu, mutta uusiin otettiin ihan perinteinen markiisikangas. Ulkokalusteisiin tarkoitettu verhoilukangas on vettä ja likaa hylkivä, homesuojattu, hyvä valonkesto ja metrihinta 29,90 e. Rattaisiin riitti 80 cm, joten materiaalikulut vinonauhojen kanssa olisi rapiat yli 28 e. Päällisen ompelutyö maksaa 90 e, joten kaikkinensa edullinen satsaus ratastuningharrastajalle. Ratkoin vanhan merkinkin jemmaan ja just tuossa ompelin kiinni uusiin kankaisiin – BRIO Collection, kyllä te ootte kärryjen aatelia minulle.

Rattaat // strollers // Tori.fi
SB Solid vv -kangas ja tarvikkeet // fabric etc. // Eurokangas*
Ompelutyö // Ompelimo Hannah

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.