Hyvää huomenta. Varpusten unikoulu on jäänyt ajan ja aloittamisen vaikeuden vuoksi, mutta nyt on otettu yksi edistysaskel. Intiaanisynttäreillä meillä oli tuo teltta teeman mukaisesti käytössä ja tuohon sängyn kylkeen se jäi. Vedettiin sisälle patja ja oma yöpöytä, ja isompi neiti nukkuu nyt siellä jo monettakohan yötä putkeen. Pikkuhiljaa vaan hivuttamaan telttaa pois huoneesta.
Olitteko jo huomanneet, että &Bros on päässyt Finnish design shopin valikoimiin? Hyvä! Meille tuli sen kunniaksi Eugen & Lorelei -kääntöpussilakana, jonka vastapuolia koristaa joko muodokas merenneito tai vanhan ajan voimamies, design Elisa Konttinen ja Antti-Jussi Silvennoinen.
Kirjoita sinä kommenttikenttään kesälomasi odotetuin hetki tai matka, niistä voivat saada vinkkejä muutkin, ja minäpä arvon vastanneiden kesken pussilakanan viikon päästä keskiviikkona. Onnea matkaan!

Eugen & Lorelei -pussilakana // Eugen & Lorelei -bedlinen // &Bros, myynti Finnish design shop*
Kubus 4 -kynttilänjalka // Kubus 4 -candelier // By Lassen

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.