No niin, nyt on fillari valmis. Vanha Helkaman Nappula löytyi siis Tori.fistä ja pappa hiekkapuhalsi sen aivan puts plank. Haimme Bauhausista maalia ja suhautimme sen vaalean keltaiseksi. Pyörä sai myös uudet lokarit, ketjusuojan, päällyskumit, satulan ja pirikellon eli vanhasta miltei vain runko, vanteet ja ketjut. Rahaa kului varmaan saman verran kuin uuteen pyörään, mutta ainakin kierrätyshengessä ollaan. Ja jälleen voi vain todeta että vanha on parempi kuin kymmenen uutta. Yhden yhtään markettipyörää ei tänne taloon tule, niillä ei opi edes ajamaan.

Vanha Helkama // Tori.fi
Satula, pirikello, renkaat, lokarit ja ketjusuoja // Fillarikellari
Spraymaali, väri Pineapple // Bauhaus
Ohjuustangon tupsut // Queen bee creations

PS. Meidän naapurustoon on ilmestynyt Pyöräpoli. Käytettiin fillari siellä vielä tarkastuksessa. Kunnossa on, eikun matkaan.