Moni on kyselyt aiotaanko asustaa tässä kodissamme nyt kauankin, kun tuli toinen lapsi. No totta vie aiotaan. Mökillä on pihaa ja piennarta juoksemiseen, täällä nautitaan helposta keskustaelämästä. Mutta tiettyhän jonkinlaisia kompromisseja ja uudelleen järjestelyjä tämä tilanne vaatii, mutta minähän olen tunnetusti innoissani, kun saan miettiä ja ratkoa pienen tilan toimivuutta.
Tyttöjen huone ratkaistiin kotimaisella klassikkomuuramella. Stringejä on nyt nähty kyllästymiseen saakka ja miksi mennä jatkettavuudella merta edemmäs kalaan, kun meiltäkin löytyy muuntuvat, yhdisteltävät ja mukana mielellään muutettavat mööpelit. Klassikkoelementtejä kannattaa katsoa uusiin silmin, mahdollisuudet ovat nimittäin äärettömät.

Me tehtiin tuohon tyttöjen vaaleanpunaiselle seinälle tuollainen seinäkaapisto, johon uppoaa lelua ja kirjaa hurja määrä. Ovien taakse ei niin nätit ja varsinkin ne kaikkein pienimmät helmet ja muut, mitkä voisivat joutua pienemmän suuhun. Kokonaisuus koottiin Ikoni-elementeistä, joilla on syvyyttä vain 26 cm. Valkoisten joukkoon piritävää keltaista ja ovien takana myös ihanat keltaiset hyllyt. Tuota lisäväriä voi saada tuohon Pikkuvaaka-Ikoniin, keltaisen lisäksi vaihtiksina punainen, vihreä, sininen ja musta.  Ikonien leveys ja korkeus vastaavat Muuramen Moduleita ja Muppeja, joten niitä voi yhdistellä halutessa keskenään.

Hyllykön alle tuli Jungmanni-sänky, jossa on suuri vuodevaatelaatikko. Se on tällä erää lelujen säilytykselle, legot ja palikat ovat siinä juuri sopivalla taaperon leikkikorkeudella. Ja kun muutama kuukausi vierähtää, niin laatikko muuttuu matalaksi sängyksi, mistä ei putoamista tarvitse pelätä. Ja kun vuosia tulee lisää, saa laatikko jalat alle ja nousee korkeaksi pediksi. Tästä lisää ihan pian.

Tuo minun suunnittelema seinäkokonaisuus löytyy nyt myös Muuramen suunnitteluohjelmasta valmiina settinä, mutta kokeile huviksesi koota oma lempparisi. Ja arvatkaa mikä on nyt vielä sokerina pohjalla. Joku onnekas voi voittaa tuon saman Ikoni-kokonaisuuden omakseen, oh my! Kilpailu löytyy Muuramen Facebook-sivuilta, käy osallistumassa samantien.

Ikoni-kaapisto ja Jungmanni-sänky // Muurame*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.