Harvemmin tulee blogissa langettua muotimaailmaan, mutta malliston ruutusetit ovat kyllä niin täsmäisku meidän laifstailiin että antaa mennä. Löysin Mainio clothingin viime viikolla ja otin heti miten naisiin yhteyttä – mistä näin makeissa vaatteissa on oikein kyse? Sain mukavat naiset meille kahville, ensimmäiset kappaleet suoraan varastosta ja syvää luotaavan perehdytyksen luomupuuvillaan ja sertifikoituihin ompelimoihin. Maino clothingin tuotannon tärkein periaate kun onkin täysi läpinäkyvyys, tarkemmin siitä täällä. Lisäksi Mainio clothing lahjoittaa 2% ostoista erilaisiin kohteisiin, jotka parantavat tehtaan lähiympäristön hyvinvointia.

Mutta jotta Mainio clothing ei jää tässä vain minun iloksi, päätimme jakaa teille alekoodin kauppaan ja pitää vielä arvonnan kaupan päälle.

15 % tutustumisalennuksen saa koodilla VARPUNEN Mainio clothingin verkkokaupasta ajalla 11.2.-25.2.2014.

Lisäksi arvomme 18.2. kaksi voittajaa, joista toiselle lähtee ruudukas pyjamasetti ja toiselle collegeviitta. Kerro kommenttikenttään mikä on sinusta malliston lemppari? Onnea matkaan!

Leggingsit, collegepusero, trikootoppi ja -housut // Maino clothing*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.