Olin aamulla kuuntelemassa Titta Jonesia, Irlanissa asuvaa suomalaisnaista, joka on ystävänsä kanssa kehittänyt ekologisen pesuainesarjan. Ekopesuainekuluttajana olen täysin kohderyhmää ja pisteenä iin päälle ovat sarjan tyylikkään simppelit purnukat. Aineet voivat olla jo tuttuja monille, mutta se miksi niistä nyt kannattaa vaahdota, on että niitä löytyy myös Prisman hyllyistä – Stockmannin ja ekokauppojen rinnalla.
Siivousyrittäjän alkuaan omaan käyttöön kehittämät ekologiset pesuaineet väittävät puhdistavansa paremmin, kun moni muu ”vihreä aine”, mikä on suuri lupaus. Minä käyn testaamaan ihan ekana tuota rasvan ja kalkinpoistajaa, nimittäin mustan kylppärinlattian kalkkikertymiin eivät ole vielä muut hippeilykamat tehonnet. Palaan käyttökokemuksiin tuota pikaa.
On nuo kyllä nättejä!

Lilly’s Eco Clean -pesuaineet // Prisma, Stockmann, Ruohonjuuri*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.