Isosiskon rooliin kuuluu toisinaan pieni paitsiossa olo, koko perhe kun lässyttelee pikkuruiselle tuon tuosta. Isompaa aarretta ei saa unohtaa, joten välillä on hyvä järjestää kahdenkeskistä aikaa. Muistatte kun tein joulun alla Samsungin kanssa projektin ja paikkana oli Helsingin keskustassa, siinä rautatiesaseman ja musiikkitalon välimaastossa sijaitseva Aallonkoti-huoneistohotelli. Saimme silloin kutsun tulla viettämään yön tuolla hotellissa, pitää vaikka pileet tai rentoutusloma perheen kesken. Seuralainen on nyt päätetty ja kävimme viikonloppuna valkkaamassa missä huoneistossa haluamme asustaa. Kattohuoneiston kristallivalaisin viimeisteli 4-vuotiaan valinnan ja pian on tiedossa isojen tyttöjen hemmotteluloma kattohuoneistossa. Sauna, pitsaa ja takkatuli, kuumat kaakaot kattoterassilla ja tähtitaivaan tuijottelua. Nämä on tilattu – onnistuu.
Aallonkoti-huoneistohotelli tarjoaa siis kodinomaisesti kalustettuja asuntoja Helsingin keskustassa. Nimestään huolimatta huoneistohotelli ei ole ihan hotelli, mutta ei palveluista karsittu huoneistohotellikaan. Asuntoon kuuluu aina keittiö, joten perhe saa kokkailla rauhassa itse, mutta halutessa onnistuu niin valmisaamiainen kuin vaikkapa catering. Aallonkodissa lyhyin vuokrausaika on 1 yö ja hinnat alkaen 88 e. Ylellisiä kattohuoneistoja voi varata myös kokouskäyttöön. Huoneistokoot vaihtelevat kompakteista yksiöistä aina kahden makuuhuoneen kattohuoneistoihin. 
Kerro kommenttikenttään millainen rentoutusloma olisi tarpeen ja mikä huoneisto siihen passelein? Paras perustelu palkitaan yhdellä yöllä valitsemassaan huoneistossa. Jeh! Luksusta ja bling bling! Arvonta suoritetaan keskiviikkona 3.3.2014.

***

Sometimes it is a part of the big sister’s role to stand aside when the family surrounds the Little one with baby talk. However, the bigger treasure shouldn’t be forgotten, so sometimes the best thing to do is to arrange for some alone time with her. You remember when I did that project with Samsung in the center of Helsinki, between the railway station and the Music Centre at apartment hotel Aallonkoti. We were invited to spend a night at the hotel, have a party or a relaxing vacation with the family. Now I’ve decided who will be joining me, and last weekend we went to choose the apartment we wanted to stay in. The chandelier of the penthouse gave a final touch to my four-year-old’s pick and now we’re about to have a big girls’ minivacation and some pampering in the penthouse. Sauna, pizzas and a fire place, hot chocolate on the balcony while staring at the stars. This is what we asked for – and they are making it all happen.

 Aallonkoti apartment hotel offers cozy, homelike apartments in the heart of Helsinki. Despite its name, Aallonkoti is not quite a normal hotel but not an apartment hotel fully without services either. Each of the apartments has its own kitchen for the guests to cook on their own, or if they prefer to have a hotel breakfast or even catering, it can all be arranged. A minimum stay at Aallonkoti is 1night, prices starting at 88 eur a night. The luxorious penthouses can also be booked for business meetings and other events. The apartment sizes vary from compact studios to two-bedroom penthouses.

Leave a comment and let me know what kind of a relaxing vacation you feel like you need and pick an apartment that best suits those needs. The best comment is rewarded with one night at the apartment you have chosen. Yeh! Luxury and bling! The winner will be announced the 3rd of March 2014

Aallonkoti-huoneistohotelli // Apartment Hotel Aallonkoti *

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.