Siivouspuuskassa inventoimme kaikki perheemme kengät. Mua ärsyttää, jos kenkiä on eri paikoissa, kun silloin moni pari jää unoholaan ja pitämättä. Nyt päätimme viedä pienet ja pitämättömät kiertoon, vialliset suutarille ja sitten laittaa järjestykseen ne kaikki oikeasti arkikäytössä olevat. Eteisemme on pieni, mutta toisen oven takaa löytyi hyvää tila. Hankin sinne Ikean Algot kiskot, lyhyitä kannattimia, kenkätelineitä, parit koukut ja muutaman avohyllyn ihan pikkuisille kengille. Tuolla nuo pysyvät nyt siististi oven takana ja kaikki kuitenkin kätsysti saatavilla. Ja nyt voi helposti imuroida ja luututa hyllyn altakin. Taputus olalle, hyvä äiti!

Algot-säilytysjärjestelmä // Ikea

Ostoslista:
– 2 x kisko 196 cm, 7 e/kpl
– 3 x hylly 60 x 18 cm, 3,50 e/kpl
– 5 x kenkäritilä, 9 e/kpl
– 16 x pieni kannatin 18 cm, 2 e/kpl
– 2 x koukkulista, 1 e/kpl
yht. 103,80 e