Meidän mökkikeittiö on rakennettu Ikean keittiönkaappirungoista. Täällä olisi tarpeeseen sellainen vanha kunnon astiankuivauskaappi, jossa pohja on auki ja huuhteluvedet saavat valua tiskauspöydälle. Sellaista ei Ikeasta kyllä löydy. En tiedä muiden kokemuksia niiden ritilöistä + pohjatarjottimista, mutta meidän lautaset eivät niissä pystyssä pysy ja pikkasen sellainen kökkö fiilis. Jokainen tiskauskerta oli yhtä dominoa, kunnes pinna palo ja keula kohti Rautiaa. Ostettiin perinteiset astiakaapin lankahyllyt ja nyt lähtivät ritilät vaihtoon. Tehtiin tuohon Ikean kaapinpohjaan aukko, Miranolia sahauspintaan ja uudet ritilät tilalle. Ritilöiden syvyys on eri, joten uudet kannattimet eivät suoraan käy runkojen reikiin, mutta tehtiin yksi reikäpari lisää per hylly. Nyt on hyvä.

Ja pahoittelut kehnoista kuvista. Valoa ei ole, saatikka mitään kuvankäsittelyä. Näillä mennään.