Täällä toivutaan pikkuhiljaa pahimmasta juhlaväsymyksestä. Käytiin juuri katsastamassa joulukadun avajaiset ja tytöt saivat jätettyä kirjeen joulupukille. Aika tunkuahan tuolla oli.
Lupaisin kertoa tänään vielä Varpusen pikkujoulujen lahjapussukoista, joilla ilahdutimme kaikki vieraamme – kiitos pikkujoulukumppanien.
Tänä jouluna tonttulakit vaihtuivat kotimaisen Villawoolin pipoihin. Muistatteko kasarina ne pastelliset isotupsuiset pipot? Saattoi olla hyvinkin juur Villawoolia, tyypit kun ovat lämmittäneet tyylillä päitä jo vuodesta 1975. 
Joulujuomat nautitaan nyt luomua ja läheltä. Punavuorelaisen Kaffa Roasteryn joulukahvi kuuluu juhlapöytään, glögihetkiin taasen Napapiirin marjoista ja päiväntasaajan mausteista valmistettu Lapin Marian luomuglögi. Pöydän koristava Ikean valmispiparkakkutalo saattaa jopa onnistua tumpelommaltakin äidiltä. 

Pähkinöille, rusinoille ja suklaille passaavat Hayn Kaleido-peltitarjottimet, joulukalan laittaja taasen arvostaa varmasti tuota Muuton pippuri- tai suolamyllyä. Kalenteripyyhe on ehkä toimivin lahja ihan kenelle vaan! Ja tuo Tom Dixonin viivain, niin style pöydällä kuin pöydällä, näin o.

Eikös ollut aikamoiset lahjasäkit! Oli ilo ja kunnia olla jakamassa näitä vieraille. Kiitos anteliaat tahot!

Muuto Plus punainen – pippurimylly, Finnish design shop. *
Tom Dixon Eclectic-viivoitin, Finnish design shop. *
Hayn Kaleido-tarjotin, Finnish design shop. *
Kaunisteen kalenteripyyhe 2014, Finnish design shop.*
Villawoolin pipot, Villawool *
Pipakakkutalo, glögilasi ja jouluvalot, Ikea. *
Lapin Marian glögit, Lapin Maria.*
Royalit, Cloetta. *
Joulukahvi, Kaffa Roastery. *

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.