Meillä oli perjantaina Varpusen pikkujoulut. Tip tap ja tsirp tsirp vaan. Mä en oikein itse ole minkään pönötysjuhlien ystävä, enemmän sellasta villasukkasorttia, näin se vaan on. Päätin että mennään sillä emännälle luontevimmalla tavalla, pukukoodi mukavaa + villasukat. Teemana perinteinen joulu, mutta sopivasti modernilla otteella. Pyysin avuksi Finnish design shopia, kun niin vieraat kuin kauppa tykätään toisistamme. Paikkanamme oli Duotonen studio, joka löytyi ystäväni ja juhlajärjestelijäapuni kautta, kiitos Annan. Sisustimme studion kotoisaksi ja tietenkin joulutunnelmaan passaavaksi. Metsäylioppilaat toivat sisään niin komeen joulukuusenkin että. Siinä ei omaa mettää tai autoa tarvittu. Tupa täyttyi jouluntuoksusta ja ihan pian ihanista vieraista. Voi että oli nastaa! Ja kävi meillä ihan oikea joulupukkikin, hänen tuomisista huomenna lisää. Mä oon niin onnellinen, nyt pää tyynyyn.

Artekin Mike Meire -jakkarat, Hayn DLM-pikkupöydät, Normann Copenhagenin Block-tarjoiluvaunu, Muuton Around-sohvapöytä, Hayn Dot -tyynyt ja Normann Copenhagenin tilkullinen koristetyyny, Ratzerin Straight Twill -raidalliset viltit, Hayn Lup Square -kynttilänjalat, By Lassenin kupariset Kubus-kyntteliköt, Menun POV-kynttilänjalat, Tom Dixonin Etch-tuikkukupit, Hayn Kaleido-tarjottimet, Architectmaden Bird-tammilinnut, värikäs Otto-lintu ja puuapina, kaikki Finnish design shop.

Joulukuusi, Metsäylioppilainen kuusikauppa *
Glögilasit, Ikea.*
Pyöreä ruokapöytä ja sohva, Valanti
Taulut, Hanna Perälä
Hayn kuparihenkarit, Finnish design shop. *
Emäntien mekot, Marimekko
Vieraiden pipot, Villawool.*
Lahjapussit, Napakka*
Suklaat, Cloetta*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.