No niin, taas jouluhössötetään! Sain äsken postiluukusta pari pakettia – mulla on tällanen ennakkoaatto. Sain Oi Paketilta paketillisen paketointitarvikkeita, tarroja ja supersööttejä lahjapusseja. Yhtään lahjaa täällä ei ole vielä hankittu, joten pakettia noista ei vielä syntynyt, mutta paperi+tarra+naru+kortti yhdistelmät ovat vahvasti mielessä.
Toisen paketin sain Gummerukselta, kun heiltä oli juuri ilmestynyt Karkki-blogin Karinin jouluaskartelukirja. Kirja jatkaa Karinin aiemman Kirppislöytöjä-kirjan henkeen kierrättämällä kirppiskamaa ja tällä kertaa joulumeiningillä. Mitä kaikkea niistä kirppispöydillä lojuvista pukkikynttilöistä tai silkkikukkamanseteista voikaan tehdä, he hee. Mä innostuin tuosta joulutarjottimesta, meiltä kun nuo teipinpalat eivät kotoa lopu.
Tein sitten meillekin ekan jouluasetelman (heh, mikä sana, kuulostaa pahalta). Kierrätettiin vanha lelubambi, ostettiin miniatyyrikuusia ja päälle lasikupu. Kukkasiili pitää kortit ojennuksessa.
Tämä joulu voitaisiinkin mennä pitkälti kierrätyshengessä. Mitä enemmän posti jakaa noita Aarrearkkuja ja muita lelukatalogeja, sitä enemmän minun tekee mieli kirpparille. Nyt etsinnässä ovatkin pienet Smurffifiguurit, ne on meillä aika hip nyt, kuten kuvasta huomaa. Hienon asetelman teki V ihan ite. Mutta siis jos jollakin lojuu sinisiä hahmoja nurkissa, laittaakaa meiliä, minä voin ostaa pukinkonttiin.

Sydän silkkipaperi 2,50 e / 7 kpl // Oi Paketti!*
Värikkäät pakettikortit 3 e / 9 kpl // Oi Paketti!*
Ruskeat paperipussit 4 e / 10 kpl // Oi Paketti!*
Kanelimaan Kivat tarrat 6 e / arkki // Oi Paketti!*
Lasikupu // Smyygi
Jouluiloa kierrätysmateriaaleista // Gummerus*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.