Ostin tovi sitten tulostimen. Vaatimuksena pieni, valkoinen ja mustavalkolaser. Nopealla kaupunkikierroksella Verkkokaupasta löytyi kelpo peli, Samsung ML-2165W. 20 e kun laittoi lisää sai langatonta tulostamista! Meillä siis mäkkiperheen pöytäkoneesta, kannettavasta ja puhelimista. Kiinni veti ja vain 89,90!
Pöydältä nätti pikku laite löysi paikkansa 5 minuutissa, asennus ottikin sitten sen 5 tuntia. Se jälkeen sieltä totta tosiaan langattomasti sain tulostettua kahdelta eri mäkiltä. Uusi kannettava kyllä herjasi jotain, että langattomassa verkossa on vieras laite laite, mutta kun printti siitä huolimatta tuli ulos, kone kiinni ja nukkumaan. Seuraavana päivänä kun avasin kannettavan eipä enää löytynytkään verkkoa. Hups. Sitä rukattiin ja soiteltiin niin welhot, mäkkikaupat kuin Samsungit, laitteita lisättiin ja poistettiin, käynnistettiin ja sammutettiin ja vatvottiin ees taas. Ja arvatkaa mitä, verkkoasetukset edelleen sekaisin kuin mikä. Kannettava toimii moitteettomasti muualla kuin kotona, paitsi jos kannan tuon Samsungin rappukäytävään.
Miksi tätä täällä sitten tilitän. Sen takia, että koen kaikkien iiihaaniien sisustusjuttujen lomassa joskus myös kertoa, jos joku ei olekaan niin ihanaa. Ja toisekseen siksi, koska Samsungin asiakaspalvelu on sitä mieltä, että jos tulostin toimii hyvin niin eiköhän se ongelma ole muualla. Kyllä minä nyt sanoisin Samsung se olit sinä joka tulit ja sotkit hommat. Ja kiitos Samsung Nordic Support *rasti viimeiseen ruutuun* Olen erittäin tyytymätön saamaani palveluun.

Samsung ML-2165W -tulostin // Verkkokauppa

PS. Jos joku osaa ongelman ratkaista, niin neuvot otetaan ilolla vastaan. Tai vaikka järkevällä hinnalla ostettavaa aateekooapua. Nyt on loppunut knowhow.