Piipahdettiin ihan just äsken Unicefin, H&M:n ja Rawr:n häpeningeissä H&M:llä. Siellä lanseerattiin All for children -mallisto ja kylläpä oli meno makeeta. Vaatteet ältsin hienoja, pöydät notkuivat herkkuja ja naamiaisteemallisissa kemuissa riitti ihasteltavaa. Voi miten hauskan näköisiä tenavia! Rawr-lehdellä oli paikan päällä kuvausstudio, joten lähipäivinä on varmasti matskua heidän sivuillaan. Kuvakavalkaadista löytyvät parhaat vinkit tuleviin Halloween-naamiaisiin. No me lähdettiin ihan pupuna juhliin ja kuinkas kävikään. Meidän karvakorvalle ropsahti Parhaan puvun palkinto. Ja parasta oli se, että sen ojensi ”se voisofvinland”. Neiti pääsee pian tuhlaamaan oman voittolahjakorttinsa. Veikkaan vahvasti My little pony -paitaa ja Hello Kitty -juomapulloa, mutta tällä kertaa voittaja saa mitä haluaa. Äiti osti sitten tuon mustavalkoinen All for children -malliston mekon.

All for children -malliston myynnistä lahjoitetaan 25% Unicefin hankkeisiin Intiaan ja Bangladeshiin.