Aika monet lasten lelukaaret ja leikkimatot härpäkkeineen ovat meillä jääneet kaupan hyllyille. Esikoisen kanssa olin jotenkin vieläkin fanaattisempi näissä lelujen ulkonäköasioissa, mutta kummasti sitä tulee järkiinsä. Luojan kiitos. Kyllä minä olen tarkka edelleenkin millaista tavaraa kotiini kannan, mutta tällä erää kyllä toimivuus ja virikkeellisyys menevät 50/50 ulkonäön kanssa. Tähän samaan settiin kuuluu Tripp Trapp ja Stokke. En sano, että tuollainen pöydän tasalle nostettu turvakaukalo olisi nyt mikään kotimme kaunistus, mutta se on aivan tajuttoman kätevä ja hyvä. Siis tuote, joka oikeasti pitkästä aikaa mullistaa vauva-arkea. Ajatelkaas, kun tähän saakka vauva pötköttää joko viltillä lattialla tai babysitterissä sillä aikaa kun muu perhe istuskelee pöydän ääressä ja rupattelee mukavia. Nyt vauva saadaan jo ihan pienestä pitäen tuohon pöydän ääreen ja perheen pariin, niin kuin iso tyttö konsanaan. Siinä meillä lutkutetaan kumilusikkaa ja kummastellaan perheen menoa. Ihan huippu peli!

1. Laske tarvittaessa istuinlevy toiseen rakoseen ylhäältä laskettuna.
2. Loksauta kaukalo kiinni selkänojaan kyljissä näkyvien painikkeiden avulla (tarkista että punainen lukitusmerkki vaihtuu vihreäksi)
3. Tsekkaa, että Tripp trappissa on jalakset ettei koko tuoli kippaa, jos vauva innokkaasti polkee pöytää vasten.
4. Vyöt kiinni ja eikun mukaan perhearkeen!

Tripp trapp Newborn set 0-6 kk // Stokke*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.