Oih early ysäri, en kyllästy sinuun koskaan. Viikonlopun mökkikirppisreissulla pengoin ryijyjen ohessa vuodevaatelaarin, sieltä kun löytyy yleensä parhaat mekko- ja kassikankaat. No nyt löyty tyynyliinat ja käyttöön pääsevät sellaisenaan – ei noita raaski leikellä, värilliset saumurisaumat kun on just se juttu. Aivan nappi väritys ja kuviot, onko kellään muistumia noista?
Olin saanut tovi sitten Finlaysonilta yhden valkoisen pellavapussilakanan ja se on odottanut paria. Aamulla surautin kaapissa lojuneesta pellavasta kaverin, haalistunut roosa kun passaa hyvin noihin. Tuo on sellaista tuplaleveetä tavaraa Eurokankaasta, tosi kaunis väri, ehkä hitusen ohutta petivaatteeseen, mutta menee meillä.

Tyynyliinat // pillow cases // fleamarket find
Valkoinen pellavapussilakana J.F. by Finlayson // white bedlinen // Finlayson*
Roosa pellava // pale pink linen fabric // Eurokangas 

*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.