Terveiset Aleksis Kiven kadulta, Populusta vastapäätä. Nyt olisi tiedossa ehdoton menovinkki, varsinkin jos taide yhtään kiinnostaa. Ja vielä edullinen taide. Tänään, huomenna ja lauantaina siellä järjestetään Taidesäätiö Meritan pop up -myymälä, joissa tarjolla on taidetta moneen makuun. Teosten hinnat vaihtelevat 10 – 1000 euron välillä. Monet grafiikantyöt saa julistehintaan ja valmiiksi kehystettynä. 
Taidesäätiö Merita on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on toimia suomalaisen taiteen ja taidehistorian tutkimuksen hyväksi. Säätiö osti Nordean pankkikonttoreiden taideaarteet, joista osa tullaan myymään seuraavan viiden vuoden aikana. Vuosikymmeniä pankkikonttoreiden asiakastiloja, työhuoneiden hämärää tai johtokunnan kokoushuoneita koristaneet teokset etsivät nyt uusia seiniä asuttavakseen. 
Minä kävin jo seivaamassa omani, käy sinäkin. Tuolla on kyllä tosi makeita töitä nyt järkihintaan. Nuo minun makuun passaavat graafiset viiva-ruutuhommelit olivat siinä parin sadan kiepperöissä. 
Keskiviikko 18.9. // 12-18
Torstai 19.9. // 11-14
Lauantaina 21.9. // 11-14 
Pop up -myymälä sijaitsee osoitteessa Aleksis Kiven katu 3-5.