Venetsialaiset 
”Elokuun viimeisenä viikonloppuna vietettävä 
veneily- ja mökkeilykauden päätösjuhla.  
Länsi-Suomen rannikkoalueet ovat perinteisiä 
venetsialaisten viettopaikkoja.”
WIKIPEDIA

Meillä oli viikonloppuna myöhäisvenetsiajalaiset. Tämän terminhän minä opin vasta tänä kesänä, ei meillä päin lapsena tuollaisia kemuja ollut. Ja venetsialaisia kuulemma vietetään, vaikkei mökkiä talviteloille laitetakkaan. Ihan vain kesäkauden päättäjäiset. Hain Granitista aimo satsin tarpeellista tavaraa mökille. Vihdoin löytyi ne ihan perus pullo- ja tiskiharjat, metallisiivilä ja ruokapurkit, joissa ei turhilla kikkailla. Mukaan pakattiin myös uusi harava ja lehtikori sekä mappi tärkeille papereille, mutta tämä meidän syysteloille laitto ja järkkäily vaihtui ihan vaan sieneen ja saunaan. Pelattiin ja yögrillattiin, rentoa oli meno. Välillä hyvä näin.

Kansio ja muut työpöytätarvikkeet, rikkakihvelisetti, harava ja kori, apteekkipullot ja naru, renkaan heittopeli ja pesuaineet // Granit*

*Granit + Suomen Blogimedia yhteistyö. Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.