Saunan eteinenkin valmistui viime viikonloppuna. Lattia kaipaa vielä pintakäsittelykerroksia, joten se homma jatkunee viikonloppuna. Sauna on musta kuin mikä, mutta sinne mennään vaalean valoisan pukuhuoneen kautta. Seinät olivat ennen sitä tuttua mäntypaneelia, lattiassa korkkikuvioinen muovimatto. Muuri maalattiin Harmonyllä, sävy on sellainen hitusen mintunvihreään taittava harmaa. Oikein hyvä livenä, pistäkää koodi mieleen L497. Seinissä on nyt Tixomat + Helmi-maali, lattian teimme testiluontoisesti Osmocolorin öljyvahalla käsitellystä havuvanerista. Jos hyvin toimii lämpötilanvaihteluisa, niin sitten vedetään oikein urakalla, on se niin komeaa kaikkine oksineen ja loimuineen.
Lattiat // floor // plywood + öljyvaha
Seinämaalit // Tixomat, Helmi-kalustemaali, Harmony-sisistusmaali // Tikkurila 
Artekin ritiläpenkki // fleamarket find
Seinälokerikko // Granit
Confett-säkit // sacks // Varpunen shop
Pyyhkeet // towells // Pentik
Nappinaulakot // Button -coat hangers // HK Living // Vinkel homes