Piipahdettiin lauantaina tuolla Rompepäivillä, tapahtumassa joka valloittaa kirppis- ja vanhan tavaran kojuineen ja pöytineen kilometritolkulla kaupungin katuja. Tavaratulva oli valtava ja välillä meinasi iskeä kirppisähky. Ostettiin kuitenkin verannan seinälle tuollainen hernekasvitaulu ja pöytään suuri Karhulan lasipurkki. 
Saatiin muuten mökille viikonloppuvieraaksi sellainen kokki että. Mökkiherkut ilmestyvät ehkä jossain vaiheessa Urbaaniin lusikkaan, minä taltioin vain viimeisen ’Mökkilän hätävaran’, mikä ilmestyi sunnuntain aamupalapöytään. Tuumailtiin siinä herkuttelun lomassa kirja-asioita, 16 päivän päästä kun ilmestyy meidän OK-kirja. Kylläpä jännittää.
Kasvitaulu // Pea board // fleamarket find
Lasiastiat // glass vases // fleamarket find
Thonet tuolit // Thonet chairs // fleamarket find
Konstmide valosarja // Sähkötalo**tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.