Turun sisustusretken toinen pääsyy nököttää nyt iloisesti tässä. Kunnon roskis. Ostoslistalla jo pidempään roikkunut arkiaarre haettiin Sisustuksen koodista. Ja jos joku jo ehtii noitumaan, että kyllä on pitänyt hullunkallis roskis mökille ostaa, niin sanompa vaan, että tästä arkitoimivuudesta kannattaa maksaa. Kotikeittiössä on vippi palvellut täyden kympin edestä ja veikkaisin, että karummissa oloissa tulee vielä lisäarvoa metallisista osasista, jotka eivät kylmää kavahda, tiivis kansi pitää kesällä kärpäset loitolla, ja mökkioloissa jos missä on kädet koko ajan mullassa tai hillossa, niin tuo poljettavuus on korvaamaton apu. Selityksen makua, mutta totta joka sana. Huomenna pääsemme taas polkemaan tuota – parasta.
PS. Kävin tänään Ikean uuden katalogin lanseerauksessa. Pistäkääpä mieleen Trendig 2013 -kokoelma ja kalenteriin lokakuu. Sitten rynnistellään.