Meidän mökkikeittiön keskipiste on vanha tulisija, joka kunnostutettiin remontin aikana. Saatiin homma perinneuunikorjaajan Timo Nylanderin käsiin, joten nyt vanha komistus toimii kuin ennen vanhaa. Vaikka mökillä tössutellään hissun kissun kiireettä, ei ihan joka päivä arkipuhteissa jaksa hidastella tuon puulieden ja -uunin kanssa. Remontissa uusittiin myös muu keittiö. Mökin hirsirungon ja uuden keittiön taakse rakenteisiin laitettiin kivilevy, joka vesieristettiin, jotta keittiö ei pääse kastelemaan rakenteita tulevaisuudessakaan. Keittiön kaapistorungot ovat Ikeasta, ovet tehtiin itse vanerista. Lankavetimet ovat Hokolasta. Vanha kunnon pesupöytä on Hackmanin Classic, joka on osoittautunut aivan parhaaksi mökkiolosuhteissa. Se ei säikähdä sienien siivousta, marjojen hilloamista eikä pikkupyykkäämistä. Kahden lieden keittotaso on Prismasta. Riittää meille vallan mainiosti.

Pesupöytä // Hackman
Vaneriovet // plywood doors // DIY
Kaapistoiden rungot // kitchen cabinet frames // Ikea
Lankavetimet // handles // Hokola
Tanko // kitchen rail // DIY
Verhot Maailman synty -kankaasta // curtains from Maailman synty -fabric // Saana ja Olli