Viime talven remonttiurakassa purettiin paljon ja paljon päätyi myös roskalavalle niissä hulinoissa. Revin silloin vanhoista haltekseista palasen talteen, jossa oli kaikki talon historian aikana laitetut tapetit. Tällä viikolla lioteltiin kerroksia irti ja tehtiin niistä taulu. Ei mennyt varmasti ihan museoviraston ohjeiden mukaisesti, mutta passeli tuli omiin tarpeisiin. Mökki on rakennettu 1921-1929 välillä, joten sieltä jostain alkavat noiden tapettikerrosten tarinat. Milloin lienee haltexit keksitty ja laitettu, se tarkentaisi mukavasti tarinaa.
Samassa askartelutuokiossa kurkattiin kasviprässiin. Valmista oli ja saatiin seinälle toinenkin taulu.
Ribba-kehykset // Ikea
Boråstapeterin Scandinavian Designers -kokoelman kukkatapetti // Värisilmä*
*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.