Olin lauantaina pienokaisen kanssa Vihreän Talon kesäjuhlissa. Olipa antoisaa päästä kerrankin astelemaan ilmi elävään blogiin, ruudun takaa tutuiksi tulleisiin paikkoihin ja kuvakulmiin. Ja arvatkaa mitä? Livenä vielä ihanampi. Niin oli myös emäntä ja vieraat. En ole mitään blogimiitinkisorttia, joten oli aika lailla uutta nähdä kasvoja blogien takaa. Vauvan kanssa visiitti jäi hitusen lyhyeksi, mutta lämmöllä muistelen tätä kesäpäivää. Voi Annika mitkä juhlat järjestit, kiitos! Ja olipa mukava nähdä teitä bloggaajat, näistä kesäjuhlistahan voisi tulla vaikka tapa. Järjestelyt olivat kyllä sitä luokkaa, että kuka rohkenee ottaa seuraavan erän? 
Niin ja ei unohdeta kiittää sponsoreita. Jos muoti- ja kauneusbloggaajilla pussukat tursuaa ripsareita tuon tuosta, niin nyt kerrankin meille sisustusbloggareillein jysähti sellaiset bägit, että ilman autoa ei kotiin olisi saattanut. Ajoimme kemuista suoraan mökille ja toinen jouluhan siitä pakettien avaamisesta alkoi. Tupsauttelen niitä tässä matkan varrella nähtäväksi, kiitos!
// All pictures from Vihreä talo summer parties //