Viikko on sujahtanut vauhdilla. Jokainen päivä on täynnä onnea ja huomaan tuon tuosta hymyileväni itsestäni – minulla on kaksi ihanaa tyttöä! Osa syy hormoneissa, sama se, mutta ei onneen pakahtumista  voi olla koskaan liikaa. 
Tietenkin vauva-arkeen sujahti muutakin hommaa. Reilu vuosi sitten alkanut projekti on nyt loppusuoralla. Minun ja Riikan tekemä ’tee se itse -kirja’ ilmestyy piakkoin ja tuli juuri oikolukuun. Voi mamma mia! Yli vuoden ajan viikonloppuja, iltoja ja lomia täyttäneet askartelut, nikkaroinnit, kuvaukset ja kirjoitukset ovat nyt viittä vaille kovissa kansissa. Taitavasta graafisesta työstä vastaa Annukka Saikkonen Nimiöstä ja OK – omin käsin (WSOY) ilmestyy 26.8.2013.
Ja jottei tämä juhlahumu pääse laantumaan, pidetään lauantaina vielä vanhemman tyttären päiväkotikaverisynttärit. Tehtiin kutsukortit perhevoimin: tytär piirsi, äiti käytti tietsikkaa ja isi teki tarra-arkiksi. Tuli vinkeät. Kohta juhlitaan!
OK – omin käsin // WSOY // Adlibris