Mun blogroll on mun keittokirja, kiitos teidän blogisiskot! Mökillä on rempattu myös leikkimökkiä ja aiemmin kerroinkin että sieltä pyöritetään tänä kesänä kesäkiskaa. Juhannuksena myynnissä oli Kettukarkin foccaciaa ja Hunajaisen raparperimehua. Cloetta* tarjosi Bilarit. Rouhean tapenaden tein näillä aineksilla ja mökkioloissa vain veitsellä pilkkoen. Tulipa hyvää!
2 dl Kalamata-oliiveja
2 rkl kapriksia
kourallinen basilikan lehtiä
valkosipulia
mustapippuria myllystä
reilu loraus oliiviöljyä
Mä en juurikaan omista keittokirjoja. Ne muutamat mitkä hyllyssä ovat, sisältävät kumpikin ehkä 1-2 kokeiltua reseptiä. Olen kerännyt harvoista lempiresepteistä omaa vihkoa, johon pääsee vasta, kun ohjetta on tehty yli 5 kertaa ja todettu arkijärkeväksi ja toimivaksi. Mä jotenkin haaveilen, että saan antaa sen sitten joskus tyttärille kun he muuttavat kotoa – pääsevät kokkailemaan sitten niitä lapsuuden kodin makuja…
Mutta siis mökkitalkoolaisille ruoka maistui ja yöpaidassa touhunnut pikku myyjätär keräsi kolikot. Ja nämä em. reseptit saattavat päästä muuten siihen vihkoon. Foccaciaa tehty kolmesti, mehua kahdesti.
Pahvisalkku // cardboard briefcase // Hongkong
Lelukoira // vintage dog // flea market
Puiset nukenvaunut maalattiin itse // diy painted wooden doll trolleys // flea market
Krakatoa juliste // poster // Fine little day
leikkiuuni // stove // Brio
Bilar // Cloetta*
Kastehelmimalja // Kastehelmi bowl // IIttala*
Piilopaikka-kannu // Piilopaikka jug // Arabia*
*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.