Tunnen itseni tällä hetkellä hyvin työllistetyksi juhlajärjestelijäksi. Esikoisen päiväkotisynttärien sokerit ovat juuri sulaneet ja eikun seuraavia kemuja suunnittelemaan. Meidän olisi tarkoitus yhdistää vauvan ristiäiset ja esikoisen varsinaiset syntymäpäivät puutarhajuhliin kesämökille. Saimme järjestettyä paikallista pappia kylään, kastetodistukset ja kynttilä kipaistiin eilen omasta kirkkoherranvirastosta. Siitä aihetta tulikin, kun nuo niiden uudet vihkoset ja todistukset ovat niin kivan näköiset. Tunnistaako kukaan graafikkoa? Minä ainakin tykkään jäljestä ja ennen kaikkea seurakunnasta, joka uskaltaa tehdä näin makeen ilmeen. 10 pistettä. Hyvä kirkko!
Arvatkaa mitä, Helsingin Seurakuntayhtymä on löytänyt tämän postauksen. Huippua! Eli kiitokset päätyivät täysin oikeaan osoitteeseen. Hyvä kun rohkenitte tällaiseen ulkoasun uudistukseen, musta tuli kirkkofani heti. Samalla selvisi, että uuden ilmeen takana on taitava Jere Saulivaara Dynamosta, kuvittajana Jenni Rope ja tekstit Kaisa Raittila. Hyvä te kaikki!