Tattadaa. Varpunen kuuluu tästä päivästä lukien osaksi Suomen Blogimediaa, siitä kertoo sivun yläosan nauha. Olen onnekkaasti valikoitunut blogiporukkaan, joka kokoaa yhteen maamme arvostetuimmat ja ammattitaitoisimmat bloggaajat (nyt punastuttaa). Ja mitäs se tarkoittaa teille?

Blogimaailmassa tapahtuu tuon tuosta ja tällä hetkellä eniten puhuttaa varsinkin blogeissa mainostaminen – niin näkyvästi kuin piilossa. Meillä on selvät sävelet ja Blogimedian bloggaajana kirjoitan lahjomattomasti, tinkimättömästi ja luotettavasti. Blogini pystyy omana tuttuna ja turvallisena, ja jos jossain postauksessa on kyse sisältöyhteistyöstä, kerron sen selvällä Suomen kielellä. Mielipidettäni ei voi ostaa, joten jos kehun tuotetta, olen aidosti sitä mieltä. Varpusella ei pelata vilunkia eikä rivien välejä tarvitse lueskella. 

Ja ketäs meihin sitten kuuluu? Tässäpä lahjakkaat, mutta lahjomattomat:


Jotain maukasta // Mari Moilanen
Kemikaalicocktail // Noora Shingler
KOTOliving // Anu Harkki
Lähiömutsi // Hanne Valtari
Outilespyy // Outi Pyy
Paikka auringossa // Dorit Salutskij (myös ottanut tämän postauksen kuvat)
Mikko Puttonen // Mikko Puttonen
Project Mama // Katja Lahti
Safkaa // Hanna Gullichsen
Salamatkustaja // Satu Rämö
Varpunen // Susanna Vento

Juhlistimme siis viime viikolla Suomen Blogimediaa risteilemällä tuossa Helsingin edustalla ja tsiisus millä paatilla. XO-jahti* vei koko poppoota ristiin rastiin, syötti hyvin ja ajoi vielä reluamiskierroksen Mattolaiturin ja Karusellin edestä. Jos joku näki nämä ”kerrankin johonkin hienoon jahtiin päässeet vilkuttelijat”, niin ne oltiin me. Muutama tunti monacolaista leikkineenä ajeltiin sitten vauvan kanssa ratikalla kotiin. Hymyilytti. 
*Yritys on Suomen Blogimedian sisältöyhteistyökumppani, eli tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi.