Meillä oli ekalla lapsella Bugaboot vaunuista rattaiksi, joista luovuttiin hyvissä ajoin kun saimme tilalle vanhat kunnon sukurattaat 70-luvulta. Retrorattaat olivat kärränneet viime kuuhun saakka aika monta sukumme lasta, mutta nyt runkoputki katketa päksähti niin ettei edes hitsari nähnyt toivoa. Uutta tulokasta odotetaan nyt taloudellisemmin ja kierrätyshengessä. Bugaboot on kokeiltu, irtoavat kantokahvat noiduttu (kuulemma myöhemmin mallissa korjattu), ihan ookoiksi todettu, mutta ei ne todellakaan niin korvaamattomat ole että uudelleen niihin investoisimme. Ystävä liisasi meille vanhemmat yhdistelmävaunut kiertoon, joten niillä pääsemme vallan hienosti. Niiden rinnalle löysin vauvavaiheeseen tällaiset aarteet. 70-luvun Brio-retrovaunut matkasivat Turusta toissa päivänä ja tänään päässeet pesun kautta odottamaan tulokasta. Sisäpatja täytyy vielä hankkia, mutta näyttää siltä, että kyllä tämän mahan kanssa vielä huomenna Etolaan ehditään.