Kattokaapas mitä kivaa löytyi. Nudin johdot ovat monelle tuttuja, mutta nyt löytyi rinnalle kotimainen vaihtoehto. Johtoilta saa värillisiä jatkojohtoja ja meille saapui juuri uutuusvihreä. Tiedätte kun jatkojohto on monasti sellainen kova ja itsepäinen kieppura, mutta noiden matsku on sellaista pehmoista taipuvaa, enemmän kumimaista kuin kovaa muovimaista matskua. Hyvä!
Viherpeukaloinnit ovat jatkuneet tammikokeiluilla. Meillä kasvaa kymmenen Sepän puiston jälkeläistä. Tytär keräsi terhot, puikautin kosteen multaan ja reilussa viikossa ne lähti kasvamaan, ja huimaa vauhtia. Pian pitää jakaa suurempiin ruukkuihin ja lukea kuinka jatkaa tästä. Tiedä vaikka joku päivä pihassa kasvaisi leikkipuiston jälkeläinen.
Jatkojohto 3 m // extension cord 3 m // Johtoi
LTR pöytä // LTR side table // Vitra // Ambientedirect
T-tab valaisin // T-tab table light // Flos // Ambientedirect
Pussilakanat // bedlinen // Ellos