Terveiset äitiyslomalta, nyt se alkoi! Ensi viikon ohjelmassa olisi mukavaa aamukahvittelua ystävien kanssa ja vinttikomeron siivous. Koitan saada kuvattua sieltä mööpeliä, julistetta, valaisinta sun muuta tänne, joten tiedossa jonkun sortin nettikirppis lähiaikoina. Heti jo ulkomuistista myyntiin tulee se valkoiseksi maalattu 50-luvun lipasto, joka oli joskus lastenhuoneessa, Norm69-riippuvalaisin, sininen pirttirymän lyhyt penkki, valkoiseksi maalattu vanha koulutuoli ja katotaan mitä kaikkea sinne on kertynyt. 
Viime mökkiviikonlopulta oli vielä kameralle jäänyt nämä vinkeät korit. Anna Nygård kierrättää vanhoista sälekaihtimista tuollasia pärekorityylisiä säilytyskoreja ja sain häneltä lahjaksi muutaman pikkuvasun – passaavat meidän mökkikeittiöön superhyvin. Nyt on kapustoille ja aterimille korit, kiitos! Tovi sitten saapuivat myös nuo kupariset S-koukut, jotka ameriikoista asti tilasin. Aika liikkis tekijä, käykää tsekkaa sivut.