Meidän karkkivärinen ja leikkisä makkari alkaa näyttää ihan aikuisten makuuhuoneelta. Pesänrakennusviettiä tai mitä lie, mutta koko ajan jotain pientä säätöä on jossain kodin nurkassa. Me perheen naiset oltiin viikonloppu mökillä ja mies olikin hoitanut aika yllärin tänä aikana.
Olen manannut ja kironnut kissan kynsiä – vaikka ne karvapallerot ovat kuinka ihania tahansa, kyllä se niiden kalusteiden raapiminen sapettaa. No meillä oli päivittäisenä kohteena runkopatja ja sen superkäteviksi kehumiani runkopatjansuojuksia olisi saanut vaihtaa kuin sukkia. No mutta ähä kutti katti – etpähän terottele enää, kun mies siis teki tuollaisen vanerisen kehikon patjan ympärille. Olin testannut ideaa jo uusimpaan Dekoon, ja yksinkertaisuudessaan ja edullisuudessan oikein käypä sängyn tuunausvinkki. Ja siis idea otettiin ilolla vastaan myös kotipäässä. Well done, kyllä taas kelpaa köllötellä.

Plywood bed // DIY
Grib // flea market find
Bedsheets // Ellos
Up-poster // Fine little day
Etch tea light holder // Gulled + Finnish design shop
Spinning top // Hay
Vitra’s LTR table // Ambiente direct
Flos’s T-tab lamp // Ambiente direct